FELHASZNÁLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztató az oldal használatával kapcsolatban

FONTOS TUDNOD!

A marketingastro.com oldalon található tartalom és minden ahhoz kapcsolódó anyagnak edukációs és információ megosztó célja van. Nem célja ennek az oldalnak és egyetlen anyagnak sem, ami rajta található, hogy tanácsot adjon arra vonatkozóan, hogy milyen üzleti döntéseket hozz, vagy hogy milyen lépéseket tegyél egy pénzügyi, szakmai vagy egyéb helyzetben.

Amennyiben bármilyen információt felhasználsz az oldalon található anyagok közül, azt kizárólag a saját felelősségedre teheted és a Marketing Astro Kft.-t nem terheli semmilyen kötelesség ezzel kapcsolatban.

Hogy mi működik és mi nem működik az online marketingben, az rendszeresen változik. Maga az internet is folyamatosan átalakul. Ezáltal az információ, ami ezen az oldalon található, könnyen elképzelhető, hogy már elavult, aktualitását vesztette vagy hiányos, ezért nem javasoljuk, hogy bármilyen üzleti döntés meghozatalában erre támaszkodj. Bár a témák, amiket feldolgoz a blog, azt célozzák meg, hogy támogassák az online marketing tevékenységed, mindig járj utána kellő gondossággal az egyes változtatások előtt egy adott ötletnek.