Google Ads kezdő

Facebook
Twitter
LinkedIn

A Google a világ legnépszerűbb keresője, brutális, 90% feletti piaci részesedése van az internetes keresők piacán. Ha az emberek keresni akarnak valamit, szinte biztosan a Google keresőjében teszik azt. Ha egy olyan termékre vagy szolgáltatásra keresnek rá, amivel te is foglalkozol, miért ne jelenhetne meg a kapcsolódó hirdetésed a keresési találatok között?

A Google Ads nem csak erre ad lehetőséget, de arra is, hogy a Google összes hirdetési felületén (például YouTube, Gmail, Display hálózat) megjelentesd a szöveges, képes vagy videós hirdetésedet. Óriási lehetőség van ebben, hiszen aki használja az internetet, azt jó eséllyel el tudod érni valamelyik Google felületen.

A kezdő tanfolyam keretein belül megismerkedünk az alapokkal, és példákon keresztül mutatjuk be, hogyan tervezz meg, és hogyan állíts be egy keresési és egy maximális teljesítmény (PMax) kampányt. A tanfolyam végére érteni fogod, hogyan találd meg a termékedhez, szolgáltatásodhoz tartozó legjobb kulcsszavakat, és hogyan indíts el hirdetéseket.

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes

Instruktor:

Ladányi László portré
Ladányi László

PPC specialista